Informatie
     
Bandencentrum van Velzen

Banden informatie

Velgen

Aanbiedingen

Informatie

Favoriete Links

 

E-mail
bandencentrum@hotmail.com

Waar kunt u ons vinden?

Bandencenntrum Van Velzen
Distributieweg 44
Industriegebied "Ruyven"
2645 EJ Delfgauw
Tel: 015-2574730
Mobiel: 06-14971730

Direkt op weg met de routeplanner!
(Gebruik de postcode voor het beste resultaat)

Routebeschrijving:

Vanuit Rotterdam(A13):
U neemt de A13 richting Den Haag. Vervolgens neemt U de afslag Delft-Zuid/ Ruyven (afrit 10). Bovenaan de afslag gaat U rechtsaf richting bedrijventerrein "Ruyven". Bij de rotonde gaat u rechts de laan van Ruyven op, helemaal uit rijden aan het eind links en gelijk weer rechts. Aan de achterkant van het complex met de gele deuren vind u ons bandencentrum.


Vanuit Den Haag (A13):
U neemt de A13 richting Rotterdam. Vervolgens neemt U de afslag Delft-Zuid/ TNO-wijken (afrit 10). Bovenaan de afslag gaat U linksaf en houdt U vervolgens rechts aan richting bedrijven terrein "Ruyven". Bij de rotonde gaat u rechts de laan van Ruyven op, helemaal uit rijden aan het eind links en gelijk weer rechts. Aan de achterkant van het complex met de gele deuren vind u ons bandencentrum.


Vanuit Pijnacker/Berkel/Zoetermeer:
U rijdt door het centrum van Pijnacker, richting Delft, over de Delftse Straatweg. Bij de stoplichten direct na het bebouwde kom bord "Delfgauw" gaat U linksaf de Zuideindseweg in. Na 500 meter gaat U rechtsaf (vr buis over de weg); de Groothandelsweg op. Bij de t-splitsing gaat U rechtsaf (Laan v. Ruyven) en helemaal uitrijden en aan het eind van de weg links dan ziet u gelijk aan uw rechterhand de distributieweg. Ons pand ligt aan de achterkant van het complex.


Vanuit Delft (Kruithuisweg):
Delft-Zuid aanhouden, richting rijksweg A13(rotterdam). Eenmaal op de Kruithuisweg, deze afrijden, rotonde rechtdoor, richting bedrijven terrein "Ruyven". Bij de rotonde gaat u rechts de laan van Ruyven op, helemaal uit rijden aan het eind links en gelijk weer rechts. U bent nu op de distributieweg . Aan de achterkant van het bedrijvencomplex vind u ons bandencentrum.


Vanuit Delft (sluiproute):
U rijdt richting Pijnacker over de Delfgauwseweg. Bij de stoplichten direct na het bebouwde kom bord "Delfgauw" gaat U rechtsaf de Zuideindseweg in. Na 500 meter gaat U rechtsaf (vr buis over de weg); de Groothandelsweg op. Bij de t-splitsing gaat U rechtsaf (Laan v. Ruyven) helemaal uitrijden en aan het eind van de weg links dan ziet u gelijk aan uw rechterhand de distributieweg. Het bandencentrum ligt aan de achterkant van het complex met de gele deuren.

Online Contact Informatie
bandencentrum@hotmail.com
Internet
vanvelzen-banden.50megs.com

update: 15 augustus 2003